Home » Webshop

Webshop

Alle geuren en aroma's uit een zomerse tuin gebundeld in één fles

Harmonische samenzang van bloemen en fruit. Gebruik de sleutel om ons geheim te ontdekken.

Gin gebaseerd op zeegroenten. Haal het goeie van de kust in huis.

Fox (70 cl)

€ 40,00

Fox (70 cl)

€ 40,00

Een zoete frisse likeur gemaakt van Waaslandse peren

Haal meteen ons assortiment van gins in huis: 1 fles garden gin, 1 fles secret garden gin en 1 fles sea garden gin.

Lees meer over de tips and tricks om een koele oase in je tuin te creëren. 

Een lekker appeltje voor de dorst! Een frisse likeur gemaakt uit appels van eigen bodem.

Met dit gezellig duo van de peren- en appellikeur kan je elk moment bijzonder maken.

Ga meteen voor de hele ervaring van Garden Gin Co. en haal van elk product een fles in huis: 1 fles garden gin, 1 fles secret garden gin, 1 fles sea garden gin, 1 fles Fox en 1 fles Cox (excl. houten kadoverpakking).

Uitverkocht

Maak kennis met de Garden Gin via de kleine broer. Een heerlijke slok uit de tuin, goed om twee cocktails mee te maken.

Ontdek de geheime tuin dankzij de kleine broer van de Secret Garden Gin. Een flesje met een verrassende smaak!

Laat je onderdompelen in de frisse smaak van de Sea Garden Gin! Ontdek deze gin op basis van zee- en oevergroenten dankzij de kleine flesjes van 10 cl, goed voor twee cocktails.

Ontdek de heerlijk zoete perenlikeur Fox dankzij de kleine broer. De Fox leent zich geweldig in haar pure variant, maar ook als smaakmaker bij Champagne, Cava of in warme chocolademelk...mmmmm!

Onze nieuwe appellikeur heeft meteen ook een klein broertje gemaakt! Deze frisse likeur laat de appelsmaak tot haar recht komen. Een waar appeltje voor de dorst!

Uitverkocht

Maak kennis met ons assortiment aan (h)eerlijke producten aan de hand van de set van 5 mini gins en likeuren: ontvang 5 flesjes van 10 cl van de Garden Gin, de Secret Garden Gin, de Sea Garden Gin, de Fox en de Cox.

Uniek gereedschap voor het, in één beweging, trekken van 4 zaai- of plantvoren in de moestuin. Instelbaar op diverse breedtes. Mooie V-vormige zaaigeulen op gelijke afstand van elkaar. Gemakkelijk op te bergen dankzij het accordeon systeem.

Handige tool om de paardenbloem met wortel en al uit de grond te halen. De paardenbloemwieder heeft een lange steel (bijna 1 m) en een breed handvat, dat werkt gemakkelijker en het is ook beter voor de rug.

Hartschoffel

€ 39,00

Hartschoffel

€ 39,00

Heel exclusief van De Pypere Exclusive: een handgesmede schoffel in hartvorm. Dankzij de scherpe kanten snijdt deze hartschoffel de begroeiing snel en makkelijk af. Ideaal om langs wortels en stenen te werken en schoffelt ook gemakkelijker in zware grond. Ergonomische manier van werken, beter voor de schouders.

Spats

€ 52,00

Spats

€ 52,00

Heel exclusief van De Pypere Exclusive: de spats.

De spats ligt tussen een spade en een schop, vandaar de naam "spats". Gebruikmakend van deze spats (met opstapjes) kan je tegelijk spitten en grond verleggen. Dankzij de tanden heb je voor de helft minder kracht nodig om deze in de grond te duwen dan bij een schop, want de snijkracht wordt verdeeld over de tanden. Met een gebogen essen steel (1m10): voor meer hefboomeffect. Een ideaal tuingereedschap om te verplanten, struiken/planten uit te graven, grasmatten af te steken, ...

Woelvork

€ 84,50

Woelvork

€ 84,50

Deze ergonomische woelvork gebruik je om grond te breken, los en luchtig te maken zonder omkeren of omspitten. Het is dus een heel handig gereedschap om de grond van jouw moestuin te bewerken. Deze woelvork met 5 tanden is gemaakt uit 1 buis, dat maakt hem extra stevig én licht. Licht en ergonomisch is beter voor de rug.

Potjespers per 4

€ 130,00

Potjespers per 4

€ 130,00

Eigen productie, op en top Belgisch: potjespers per 4!

Ergonomische vorm = beter voor de rug.

Een must-have hebbeding voor de moestuiniers en kleinschalige tuinbouwers.

In de geperste potjes is een gaatje waarin een zaadje kan gelegd worden. Na 't zaaien worden de perspotjes afgedekt met een laagje fijne potgrond en kunnen de zaadjes naar hartenlust kiemen en beginnen groeien. Na de kiem/groeifase kunnen ze met perspotje in de grond gestoken worden. Verspenen is niet meer nodig. Ook geen plastic potjes nodig.

Zakboek voor de hapklare moestuin: op maat voor het gezin, in de tuin of in een pot op het terras. 

Tuinexperten Marc Verachtert en Bart Verelst inspireren graag de beginnende en al meer ervaren tuinier.  
De absolute tuinraad die ze meegeven in hun nieuwste publicatie is: kweek hapklaar! Ga voor plukvers op maat van je gezin of het etentje dat je in gedachten hebt. 

176 pagina's
EAN 9789401474306
Paperback 

Kwalitatief handgereedschap om al duwend, trekkend en roterend onkruid te wieden op grind en dolomiet, maar evengoed tussen schors en rond planten in borders.

Bovendien gaan steentjes en aarde gemakkelijk door de openingen, terwijl het onkruid netjes wordt afgesneden. Dankzij de ronde vorm van de schoffel blijf je ook niet haken in een gronddoek. De unieke knoophiltsteel en ergonomische kruk maakt dat deze schoffel perfect in de hand ligt. De extra lange steel (1m70) garandeert een rechte rug. Vervaardigd van gehard staal zoals gebruikt bij spades. Met bout en moer verbinding om speling tussen steel en huls tegen te gaan.